22 Jun 2019

Gasshuku met Richard Amos
(trainingsstage)

Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Club van 100

Om de activiteiten van SKCA te ondersteunen hebben we de Club van 100 opgericht. Mensen of bedrijven die club een warm hart toedragen doneren jaarlijks 100 euro en maken het daarmee een lage contributie en vele activiteiten mogelijk.

 

Als lid van de Club van 100 krijg je een eervolle vermelding op onze website en zorgen we bij evementen voor een passende vermelding.

 

Naast deze vermeldingen heeft een lid van de Club van 100 het recht

 

  • om 5x zonder extra kosten mee te trainen in het reguliere seizoen (sep-jun)
  • op korting bij stages en andere evenementen
  • deel te nemen aan de zomertrainingen (jul-aug)

 

Lid worden? Neem contact op via info@skca.org.

 

De Club van 100


 

Jeroen van Deutekom


Bedrijf/instelling: VanDeuteCompany B.V., project en interim management
Website

Als interim manager voert Jeroen zijn opdrachten uit op directieniveau. Die opdrachten zijn meestal meerjarige verandertrajecten bij organisaties binnen de zakelijke en financiële dienstverlening. Hij vertoeft graag op het grensvlak tussen bedrijfskunde, ICT en marketing. Ook is hij actief bezig met zenmeditatie. Zijn ervaring is dat het zakelijk leven en zen dichter op elkaar aan kunnen sluiten dan menigeen denkt. Niet alleen stelt hij zich ten doel zijn opdrachten efficiënt en effectief te laten verlopen, maar ook om iedereen die daarbij betrokken is, uiteindelijk gelukkiger te maken. Over de combinatie van organisatie en zen geeft hij graag workshops en trainingen.
 

 

David Blitz


Bedrijf/instelling: David Blitz filmmaker
Website

David Blitz is filmmaker en draagt het SKCA een warm hart toe. Hij regisseert en produceert documentaires, bedrijfsfilms en commercials voor omroepen en bedrijven.
Zijn werk gaat over sociaal maatschappelijke onderwerpen zoals rouw, adoptie en verslaving, maar ook over cultuur zoals popmuziek en theater.
 

 

 

Stephanie Brandt


Website

Stephanie Brandt is musicus en onderwijskundige. Ze heeft van blokfluitspel haar vak gemaakt en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, o.a. met haar kwintet Seldom Sene. Inmiddels heeft Stephanie zo'n 12 cd's opgenomen. Daarnaast is Stephanie een enthousiaste en ervaren docente. Ze geeft les op het CKV Almere, en wordt daarnaast gevraagd voor workshops en lezingen in Nederland en daarbuiten. Als onderwijskundige is Stephanie verbonden aan het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam en helpt ze basisscholen op weg naar beter kunst- en cultuuronderwijs.

 

Ruth Willems


Bedrijf/instelling: Hulp op IJburg
Website
 

Jij????


Bedrijf/instelling: Je hoeft geen bedrijf te hebben hoor!

Iedereen die het SKCA een warm hart toedraagt kan lid worden van de Club van 100!