01 Nov 2020

Agerbeekcup

Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Club van 100

Om de activiteiten van SKCA te ondersteunen hebben we de Club van 100 opgericht. Mensen of bedrijven die club een warm hart toedragen doneren jaarlijks 100 euro en maken het daarmee een lage contributie en vele activiteiten mogelijk.

 

Als lid van de Club van 100 krijg je een eervolle vermelding op onze website en zorgen we bij evementen voor een passende vermelding.

 

Naast deze vermeldingen heeft een lid van de Club van 100 het recht

 

  • om 5x zonder extra kosten mee te trainen in het reguliere seizoen (sep-jun)
  • op korting bij stages en andere evenementen
  • deel te nemen aan de zomertrainingen (jul-aug)

 

Lid worden? Neem contact op via info@skca.org.

 

De Club van 100


 

Jeroen van Deutekom


Bedrijf/instelling: Rivier Boom Berg & Meer
Website

Rivier Boom Berg & Meer verzorgt begeleiding, coaching, trainingen, cursussen en workshops in Zen meditatie met een snufje Chi Kung. Voor individuen en bedrijven. Om fitter te voelen, of minder stress te ervaren of om meer focus te krijgen. Of andere effecten. Kom zelf ervaren hoe sterk deze combinatie is van Zen en Chi Kung, eeuwenoude kennis en ervaring.

 

 

David Blitz


Bedrijf/instelling: David Blitz filmmaker
Website

David Blitz is filmmaker en draagt het SKCA een warm hart toe. Hij regisseert en produceert documentaires, bedrijfsfilms en commercials voor omroepen en bedrijven.
Zijn werk gaat over sociaal maatschappelijke onderwerpen zoals rouw, adoptie en verslaving, maar ook over cultuur zoals popmuziek en theater.
 

 

 

Stephanie Brandt


Website

Stephanie Brandt is musicus en onderwijskundige. Ze heeft van blokfluitspel haar vak gemaakt en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, o.a. met haar kwintet Seldom Sene. Inmiddels heeft Stephanie zo'n 12 cd's opgenomen. Daarnaast is Stephanie een enthousiaste en ervaren docente. Ze geeft les op het CKV Almere, en wordt daarnaast gevraagd voor workshops en lezingen in Nederland en daarbuiten. Als onderwijskundige is Stephanie verbonden aan het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam en helpt ze basisscholen op weg naar beter kunst- en cultuuronderwijs.

 

Ruth Willems


Bedrijf/instelling: Hulp op IJburg
Website
 

Jij????


Bedrijf/instelling: Je hoeft geen bedrijf te hebben hoor!

Iedereen die het SKCA een warm hart toedraagt kan lid worden van de Club van 100!