26 Jun 2017

Zomertraining

26 Aug 2017

19.30-21.00 uur zomertraining in 't Marnix

 

28 Aug 2017

19.30-21.00 uur zomertraining in 't Marnix

 

Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Club van 100

Om de activiteiten van SKCA te ondersteunen hebben we de Club van 100 opgericht. Mensen of bedrijven die club een warm hart toedragen doneren jaarlijks 100 euro en maken het daarmee een lage contributie en vele activiteiten mogelijk.

 

Als lid van de Club van 100 krijg je een eervolle vermelding op onze website en zorgen we bij evementen voor een passende vermelding.

 

Naast deze vermeldingen heeft een lid van de Club van 100 het recht

 

  • om 5x zonder extra kosten mee te trainen in het reguliere seizoen (sep-jun)
  • op korting bij stages en andere evenementen
  • deel te nemen aan de zomertrainingen (jul-aug)

 

Lid worden? Neem contact op via info@skca.org.

 

De Club van 100


 

Jeroen van Deutekom


Bedrijf/instelling: VanDeuteCompany B.V., project en interim management
Website

Als interim manager voert Jeroen zijn opdrachten uit op directieniveau. Die opdrachten zijn meestal meerjarige verandertrajecten bij organisaties binnen de zakelijke en financiële dienstverlening. Hij vertoeft graag op het grensvlak tussen bedrijfskunde, ICT en marketing. Ook is hij actief bezig met zenmeditatie. Zijn ervaring is dat het zakelijk leven en zen dichter op elkaar aan kunnen sluiten dan menigeen denkt. Niet alleen stelt hij zich ten doel zijn opdrachten efficiënt en effectief te laten verlopen, maar ook om iedereen die daarbij betrokken is, uiteindelijk gelukkiger te maken. Over de combinatie van organisatie en zen geeft hij graag workshops en trainingen.
 

 

Edwin Bierdrager


Bedrijf/instelling: Afdeling radiologie Flevoziekenhuis Almere
Website

Edwin is als arts (radioloog) werkzaam in het Flevoziekenhuis Almere en is lid van een maatschap.
Op de afdeling radiologie houdt men zich bezig met allerlei vormen van diagnostiek en therapeutische behandelingen zoals bijv. CT, MRI, vasculaire dotterprocedures, drainages, zenuwwortelblokkades en natuurlijk conventionele beeldvorming (rontgenfoto's). Zijn aandachtsgebieden zijn oa. neuroradiologie, non-vasculaire interventie radiologie en musculoskeletale diagnostiek.
 

 

Don van RaavenzwaaijDon is als assistant professor verbonden aan de University of Newcastle, Australië en traint af en toe mee wanneer ie in Nederland is.

 

Dennis Telkamp


Bedrijf/instelling: Feidon Change Facilitators BV
Website

SKCA-er Dennis Telkamp is mede-eigenaar van Feidon BV.

Feidon BV werkt aan het implementeren van veranderingen in een organisatie, een team of een individu; het veranderen van ‘gedrag’ (rondom samenwerking, veiligheid, kwaliteit, prestaties), het implementeren van een nieuwe klantstrategie of het verbeteren van processen.

 

David Blitz


Bedrijf/instelling: David Blitz filmmaker
Website

David Blitz is filmmaker en draagt het SKCA een warm hart toe.
Hij regisseert en produceert documentaires, bedrijfsfilms en commercials voor omroepen en bedrijven.
Zijn werk gaat over sociaal maatschappelijke onderwerpen zoals rouw, adoptie en verslaving, maar ook over cultuur zoals popmuziek en theater.
 

 

 

Jij????


Bedrijf/instelling: Je hoeft geen bedrijf te hebben hoor!

Iedereen die het SKCA een warm hart toedraagt kan lid worden van de Club van 100!