Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Club van 100

Om de activiteiten van SKCA te ondersteunen hebben we de Club van 100 opgericht. Mensen of bedrijven die club een warm hart toedragen doneren jaarlijks 100 euro en maken het daarmee een lage contributie en vele activiteiten mogelijk.

 

Als lid van de Club van 100 krijg je een eervolle vermelding op onze website en zorgen we bij evementen voor een passende vermelding.

 

Naast deze vermeldingen heeft een lid van de Club van 100 het recht

 

  • om 5x zonder extra kosten mee te trainen in het reguliere seizoen (sep-jun)
  • op korting bij stages en andere evenementen
  • deel te nemen aan de zomertrainingen (jul-aug)

 

Lid worden? Neem contact op via info@skca.org.

 

De Club van 100


 

Jeroen van Deutekom


Bedrijf/instelling: VanDeuteCompany B.V., project en interim management
Website

Als interim manager voert Jeroen zijn opdrachten uit op directieniveau. Die opdrachten zijn meestal meerjarige verandertrajecten bij organisaties binnen de zakelijke en financiële dienstverlening. Hij vertoeft graag op het grensvlak tussen bedrijfskunde, ICT en marketing. Ook is hij actief bezig m