Gichin Funakoshi - Karate-Do, My Way of Life

Bevat de autobiografie van de man die volgens velen de grondlegger is van het traditionele karate, en die van karate een wereldwijd verspreide vechtkunst heeft gemaakt.

Gichin Funakoshi beschrijft de herinneringen aan zijn jeugd, zijn leraren en zijn inspanningen om de kennis van karate te verspreiden. Het boek (pocket-size) omvat 142 pagina's en is een aanrader voor iedere karate-liefhebber.

Meer informatie
 

SKCA.ORG

Publicaties

Over de afgelopen jaren zijn er verschillende artikelen en publicaties over het SKCA in kranten en tijdschriften verschenen. En niet alleen over de club zelf, ook onze instructeurs zijn in het verleden al enkele malen onderwerp of auteur geweest van stukken in de media.

 

De artikelen van Tom sensei, die eind 1998 en begin 1999 over een periode van enkele maanden in De Volkskrant verschenen zijn zeer de moeite waard. In korte, interessante stukjes geeft hij een mooi beeld van zijn belevenissen en indrukken in Japan.

 
           

Titel

Info, auteur

Datum

Fedor in Japan Verslag van ons lid naar aanleiding van Gasshuku (trainingskamp) in Japan., Fedor Vink 05 Jul 2009 Download
Sparren Volkskrant deel 1, Tom Kompier 14 Dec 1998 Download <